Мениджърът на Уулвърхемптън Нуно Еспирито Санто имаше сериозни претенции към

...
Мениджърът на Уулвърхемптън Нуно Еспирито Санто имаше сериозни претенции към
Коментари Харесай

Мениджърът на Уулвс бесен заради ВАР на Анфийлд

Мениджърът на Уулвърхемптън Нуно Еспирито Санто имаше съществени искания към работата на системата ВАР след загубата с 0:1 от Ливърпул на "Анфийлд " в дуела от 20-ия кръг на Премиър лийг.

"Вълците " означиха изравнително попадение, само че то беше анулирано след инспекция, която сподели доста тънка засада. Тя беше безусловно няколко милиметра и даже реферите в стаичката имаха потребност от нарастване на стоп-кадъра, с цел да вземат решението.

"Играхме фантастично от началото до края. През второто полувреме доминирахме на терена. Владеехме топката, създавахме положения. Резултатът е неприятен, само че се гордея с играта ни. На "Анфийлд " постоянно е мъчно и няма по какъв начин да е иначе. "

"Хората се радваха обаче за гол, който не беше зачетен. В това няма никакъв смисъл. Съдиите би трябвало да пазят своите решения. Някакви хора надалеч от терена вземат решения по доста въпроси. Кой усеща най-добре играта? Кой се намира на терена? Това е основният арбитър ", сподели гневен мениджърът на Уулвърхемптън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР