Мениджърът на националния отбор на Германия Оливер Бирхоф заяви, че

...
Мениджърът на националния отбор на Германия Оливер Бирхоф заяви, че
Коментари Харесай

Йозил не искал да говори с хората от националния отбор на Германия

Мениджърът на националния тим на Германия Оливер Бирхоф съобщи, че плеймейкърът Месут Йозил към момента не е приказвал нито с него, нито със селекционера Йоахим Льов по отношение на решението си да се откаже от Бундестима.

29-годишният халф на Арсенал разгласи отдръпването си от тима през юли, откакто бе залят с рецензии поради слабата си игра и срещата си с турския президент Реджеп Тайип Ердоган в навечерието на международното състезание по футбол и изборите в Турция.

"Mesut Ozil is the most amazing player that I have played with to date. "

Full Arsenal Teammates 2.0 video https://t.co/IVMDIHbhBn pic.twitter.com/hL4i2P5sh9
— Soccer AM (@SoccerAM) September 23, 2018
"Искаше ни се да си поговорим с Месут, само че очевидно би трябвало да приемем обстоятелството, че той няма предпочитание да контактува с нас. На няколко пъти му звънях и му изпращах известия, само че той към момента не е дал отговор ", сподели Бирхоф пред "Билд ".

Наскоро Йоахим Льов бе на посещаване на подготвителната база на Арсенал, като там е разговарял с Бернд Лено и Шкодран Мустафи, както и с някогашния немски национал Пер Мертезакер, само че по този начин и не е съумял да си замени най-малко няколко думи с Йозил, оповестява още "Билд ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР