Мениджърът на националния отбор на Англия Гарет Саутгейт защити избора

...
Мениджърът на националния отбор на Англия Гарет Саутгейт защити избора
Коментари Харесай

Саутгейт: Това не е експеримент, младите са готови

Мениджърът на националния тим на Англия Гарет Саутгейт отбрани избора си на състав за идните гостувания на Хърватия и Испания от Лигата на нациите, заявявайки, че това не е опит.

Специалистът повика за първи път в състава младите полузащитници Джеймс Мадисън от Лестър, Джейсън Санчо от Борусия Дортмунд и Мейсън Маунт от Дарби Каунти, което провокира изненада измежду сериозна част от почитателите и експертите на Острова.

" Това не е опит. Това са играчи, на които имаме вяра. Да, те са относително неопитни, когато става въпрос за мачове на такова равнище, само че те се оправят чудесно и на тренировки демонстрират, че могат да се показват мощно даже на такова високо равнище. Дошли сме в Хърватия, с цел да вземем победа и тимът, на който заложа, ще бъде този, който считам, че може да се оправи с тази задача. Няма състезател в състава, на който да не разгадавам ", разяснява Саутгейт.

Southgate has some precocious young stars emerging, but they need more immersion in senior football. They need time, writes @henrywinter https://t.co/r3inrSSQUe
— Times Sport (@TimesSport) October 12, 2018
Англия гостува на Хърватия в Риека в повтаряне на полуфинала на международното състезание през това лято, когато " шахматистите " направиха цялостен поврат и победиха с 2:1 след продължение. В понеделник англичаните гостуват на Испания в Севия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР