Мениджърът на намекна, че отново ще даде шанс на доста

...
Мениджърът на намекна, че отново ще даде шанс на доста
Коментари Харесай

Клоп: Ливърпул иска да печели всичките си мачове

Мениджърът на загатна, че още веднъж ще даде късмет на много от младите си играчи в утрешния финален дуел от груповата фаза на Шампионската лига против Мидтиланд. Резултатът от мача в Дания няма никакво значение за мърсисайдци, които сигурно ще завършат Група " В " като победител. Въпреки това Клоп желае да види, че неговият тим играе за победа.

Няма никакви вести към състава, което са си положителни вести. Никой няма проблеми след мача с Уулвс, само че и никой не е задоволително близо, с цел да се завърне. И до момента съставът ни в Шампионската лига бе доста млад. Вече четири, пет или шест млади играчи бяха включени в тима. Да, всички те още веднъж ще пътуват и по-късно ще вземем решение. Това е първият път, в който не гоним резултата в мач от групите, само че въпреки всичко би трябвало да имаме поради, че това е Шампионска лига и Ливърпул желае да печели тези мачове.

Вече загубихме топ, топ, топ играчи поради травми. Но когато една врата се затваря, друга се отваря. Младите би трябвало да се възползват от опцията. Честно казано, без младите играчи щяхме да бъдем изгубени. Те в действителност са добре готови.

Какъвто и да е стартовият състав, желая да видя нашия футбол. Ливърпул би трябвало да желае да печели всичките си мачове и моето предпочитание е да видя, че отиваме там, с цел да спечелим.

Мидтиланд е по-добър, в сравнение с демонстрира класирането в групата. Имам огромно почитание към този противник. Имахме шанс в първия мач. Те би трябвало да са горди от това, което направиха до момента. Шампионска Лига 6 кръг, сряда 9 декември  Мидтиланд 19:55предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР