Мениджърът на Манчестър Юнайтед “захапа” своя колега от Ливърпул Юрген

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед “захапа” своя колега от Ливърпул Юрген
Коментари Харесай

Моуриньо: Забавно е как Клоп се промени

Мениджърът на Манчестър Юнайтед “захапа” своя сътрудник от Ливърпул Юрген Клоп за трансферната атака това лято. Мърсисайдци са похарчили към 170 милиона паунда след привличането на рекордно скъпия вратар Алисон. Преди две години босът на “червените” разкритикува Специалния за 90-милионния Пол Погба.

“Мисля, че е в случай че имаш пари в този момент, е по-добре да ги инвестираш, в сравнение с да ги държиш в банката. Проблемът е, че би трябвало да инвестираш добре. Всъщност мисля, че те го направиха добре, тъй като привлякоха качествени играчи. Радвам се за тях”, съобщи португалецът, запитан за трансферната политика на ливърпулския клуб.

“Също по този начин съм благополучен да се усмихна и да видя, знаете, по какъв начин един човек може да се промени, по какъв начин може да си промени мнението. Забавно е”, продължи той. “Те вложиха освен това лято, предната година също, през януари също. Те евентуално ще бъдат рекордьори по това в Премиър лийг през този сезон. Не виждам никой различен да се приближава до техните разходи. Отбор, който беше финалист в Шампионската лига, няма по какъв начин да не кажеш, че това е огромен претендент за купата. Трябва да спечелиш с тези инвестиции”, сподели още Жозе по тематиката.

В неделя Манчестър Юнайтед и Ливърпул излизат в контрола от International Champions Cup в Мичиган и тогава се чакат още закачливи изявления.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР