Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник смята, че тимът му

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник смята, че тимът му
Коментари Харесай

Рангник обвини ВАР за загубата и обясни защо Кристиано не изпълни дузпата

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник счита, че отборът му е бил ощетен от съдиите при загубата с 1:3 от Арсенал. Той твърди, че става дума за най-малко три дискусионни обстановки, прегледани от системата видеоасистент рефер, както и за други положения

“Станахме очевидци на три решения на ВАР, при които нямахме шанс. Те не бяха в наша изгода, само че ние и не чакаме това. Имаше три, в случай че не дори и четири противоречиви отсъждания. Третият гол на Арсенал пък падна след засада. Второто попадение на Кристиано Роналдо не беше от засада. Освен това през първото полувреме имаше друга игра с ръка в тяхното наказателно поле, както и една обстановка с Антъни Еланга, като всички решения на съдиите бяха против нас. Това се случва, когато се намираш в обстановка като нашата сега ”, съобщи германецът в интервютата си след дуела пред BT Sport и beIN Sports.

My head has gone how is that not a penalty

— Alexei (@MUFC_redarmy99)
Той регистрира, че след този мач тимът на процедура към този момент няма късмет да стигне до Шампионската лига: “След днешната загуба към този момент не е реалистично да считаме, че ще се класираме за ШЛ. Шансовете не бяха кой знае какви и преди през днешния ден, само че в този момент вече… За мен обаче беше значимо, че показахме по-добра игра и с лекост можехме да отбележим 3-4 гола. Реагирахме доста добре след първото попадение на противника и създадохме много положения, като това се вижда и от броя на гредите, които ударихме. Не можем да кажем нищо неприятно за самото отношение на състезатели. Според мен през днешния ден единствената ни уязвимост беше, че не се защитавахме добре в и отвън наказателното поле. ”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР