Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник не смята, че отборът

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник не смята, че отборът
Коментари Харесай

Рангник: Отборът се развива, заслужаваме само две критики за мача с Мидълзбро

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник не счита, че тимът има потребност от сериозна реорганизация през лятото, макар още веднъж е изправен пред заплахата да приключи следващ сезон без извоюван трофей. Според германеца отборът подвига равнището си на показване в последните седмици, като той включва включително и мачът с Мидълзбро, за който съгласно него играчите заслужават единствено две рецензии.

" Не мисля, че съставът се нуждае от някакъв главен ремонт. Защото, като цяло, развиването на тима и представянето ни в последните седмици се усъвършенства. В това число влиза, апропо, и мачът за купата.

Има две точки, по които можем да бъдем подложени на критика. Първата бе, че в последния мач пропуснахме прекалено много чисти положения – 22 удара от наказателното поле, 10 от които бяха големи благоприятни условия. Лесно можехме да водим с три гола до почивката. Би трябвало мачът с Мидълзбро да приключи при резултат 6:1 или 6:2. Другият мотив за рецензия бе, че 10 секунди преди да получим гола имахме съвършена обстановка да ги пресираме в тяхната половина, само че не успяхме да отнемем топката и осем секунди по-късно те имаха числено преимущество в нашето наказателно поле. Имаше игра с ръка и не преставам да настоявам, че този гол трябваше да бъде анулиран, само че все пак не трябваше да позволяваме тази обстановка. Това са двете неща, за които мога да упреквам тима.

Лингард и са разполагаем и ще бъдат в групата за утрешния мач. Двамата са топ експерти, които упражняваха добре. С Джеси имаме доста положителни взаимоотношения и той знае, че аз бих желал да го пусна, най-малко до момента в който не излезе казусът с. Трябва да гледаме напред. Няма никакви проблеми сред мен и Джеси. Щастлив съм, че го имам в тима и той ще бъде в групата ", съобщи Рангник на днешната си конференция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР