Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник не остана доволен от

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник не остана доволен от
Коментари Харесай

Рангник: Трябва да си вземем поука

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник не остана удовлетворен от равенството 1:1 с Бърнли. Във втори следващ дуел " Червените дяволи " вършат мощно първо и едва второ полувреме и изпускат извоюван мач. Германецът счита, че е време отборът му да си вземе поука и да не позволява още веднъж сходно нещо.

" През първото полувреме малко неща можехме да създадем по-добре. Вкарахме три гола, само че два бяха анулирани. Особено вторият никой не разбра за какво бе анулиран и за какво лайнсменът подвигна флага за нарушаване на Пол Погба осем секунди откакто това се случи, в случай че изобщо можем да приказваме за фаул в тази обстановка. Както и да е, само че считам, че трябваше да водим най-малко с 2:0 на полувремето. Същото казахме и след мача с Мидълзбро. Играхме доста мощно, контролирахме мача, само че значимото е да си тръгнеш с успеха най-после. Днес спечелихме 1 точка след тези 94 минути и никой не е удовлетворен. Ако желаеме да сме в топ 4, не можем да губим точки по сходен метод ", счита Рангник.

Той разяснява и за какво отборът му се показа толкоз зле през втората част.

" Второто полувреме не стартира добре, не бяхме задоволително нападателни, не владеехме задоволително добре топката. В двете минути преди да получим гол три пъти спечелихме топката, правехме тики-така в личната си половина и я губехме прекомерно елементарно. Поведението ни в послединте 10 секунди преди гола просто не бе задоволително положително. Имахме двама или трима футболисти в нашето поле, само че все пак допуснахме да ни отбележат ", добави германецът.

Сега " Червените дяволи " би трябвало да се концентрират върху идващите два мача със Саутхамптън и Брайтън.

" Дори и да бяхме спечелили против Бърнли, щеше да е значимо, само че в този момент е още по-важно да вземем шест точки в идващите два мача. Първо обаче би трябвало да си научим уроците и да внимаваме по какъв начин играем в сходни срещи. Трябва да подържаме положително равнище не 45, не 70, а 90 или даже 94 минути ", приключи експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР