Мениджърът на Манчестър Юнайтед отново внесе яснота около една от

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед отново внесе яснота около една от
Коментари Харесай

Моуриньо с нова информация за състоянието на Лукаку

Мениджърът на Манчестър Юнайтед още веднъж внесе изясненост към една от тематиките, които най-вече вълнуват почитателите на отбора в последните десетина дни, а точно положението на Ромелу Лукаку. Белгийският централен нападател прави отличен дебютен сезон на “Олд Трафорд” и има 27 гола в 50 срещи от началото на сезона, само че получи травма при започване на второто полувреме в срещата с Арсенал. Това го слага под подозрение за очертаващата се като най-важна среща до края на сезона, а точно финалът за Купата на Англия против Челси в идната събота.

Само преди дни самият Лукаку съобщи от Белгия, където се лекува, че възобновяване му върви даже по-бързо от плануваното и той се надява да е подготвен напълно скоро. Това бе доказано и от Жозе Моуриньо, който също изрази вяра да го употребява на финала.

“Надяваме се да играе на финала. Той е в Белгия, където се лекува, само че имаме непрекъсната връзка сред докторите там и нашия лекарски щаб. Просто би трябвало да изчакаме и да забележим. Ако не може да стартира от първата минута, то най-малко ще е на скамейката”, съобщи португалецът.
Jose Mourinho admits Man United fitness fears over Romelu Lukaku ahead of FA cup final against Chelsea https://t.co/0ZwB3GQQDQ
— MailOnline Sport (@MailSport) May 11, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР