Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Сослкяер сподели, че би

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Сослкяер сподели, че би
Коментари Харесай

Оле съгласен да се спре сезона заради коронавируса

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Сослкяер показа, че би застанал зад концепцията всички футболни шампионати на Стария континент да бъдат краткотрайно спрени, с цел да бъде овладяна суматохата към разпространяващия се ковид.

"Червените дяволи " срещат австрийския ЛАСК Линц в осминафиналната фаза на Лига Европа. Първата среща, по-късно довечера в Линц, ще бъде играна пред празни трибуни с оглед недопускането на разпространяване на болестта. Норвежецът обаче генерално няма да е съперник на концепцията всички шампионати и шампионати най-малко краткотрайно да бъда замразени.

"При сегашните условия бих схванал изцяло сходна мярка. Решението би трябвало да се вземе от специалистите и каквото те решат, че ще е в интерес на публичното здраве, то ние ще осъществим ", стартира Оле.

"Не знаем по какъв начин ще се развие обстановката, просто продължаваме напред. Футболът е за почитателите, тъй че ще е неприятно без тях. Ще ни се наложи обаче да си създадем вътрешна атмосфера в тима ".

"Тренираме без аудитория и постоянно играем контроли зад затворени порти, тъй че играчите ще са подготвени. Разбира се, че все пак това ще има своя отрицателен ефелт ", приключи норвежкият експерт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР