Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр заяви, че при

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр заяви, че при
Коментари Харесай

Солскяр иска да купува млади таланти, а не готови звезди

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр съобщи, че при него трансферната политика на клуба няма да се основата на покупката на подготвени звезди.

В последните дни се понесоха клюки, че “червените дяволи ” са подготвени да похарчат повече от 200 млн. паунда за укрепване на състава през лятото. Сред трансферните цели на Солскяр се загатват имената на скъпоструващите Ян Облак и Калиду Кулибали.

Норвежецът обаче избира да остане правилен на традициите на Юнайтед и да залага на поканата на млади гении, които да израснат до топ-ниво.

“Мисля, че бях задоволително почтен, когато споделих, че за нас ще бъде знамение да участваме в битката за купата през идващия сезон. Изоставането ни е прекомерно огромно в точково отношение. Искаме да съкратим това закъснение през идващия шампионат. Ако през февруари или март към момента сме покрай водачите, това ще бъде превъзходно. Това лято ще се съсредоточим в привличането на играчи, които могат да проведат тук доста години. Не са ни нужни единствено подготвени футболисти. Ние в никакъв случай не сме били клуб, купуващ приключени играчи. Роналдо не беше подготвен състезател, когато пристигна тук. Уейн Рууни не беше подготвен. Много футболисти, пристигнали тук, са се развивали и са ставали суперзвезди от първа големина. Това постоянно ще бъде нашият модел – сами да развиваме играчите. Имам най-хубавият личен състав и най-хубавите условия за това, както и най-хубавите ентусиасти, защото те обичат играчите, които провокират в тях екстаз и ги карат да скачат от местата си. Надявам се, ще ни се удаде да се сдобием с някои от тях ”, разгласи Солскяр, представен от Sky Sports. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР