Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр изрази крайното си

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр изрази крайното си
Коментари Харесай

Солскяр: Не мога да повярвам, че говорим за расизъм през 2019

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр изрази крайното си отчаяние от расистките нападки, отправени към полузащитника на отбора Пол Погба след пропуснатата дузпа в мача с Уулвърхемптън в понеделник.

Френският национал не съумя да донесе триумфа на “червените дяволи ”, откакто вратарят на “вълците ” Руй Патрисио отрази удара му от бялата точка, а след дуела бе подложен на критика остро в обществените мрежи, като имаше даже и расистки обиди. “Пол е добре, той е мощен темперамент и тези неща го вършат още по-силен. Не мога да допускам, че през 2019-та година приказваме за расизъм. Хората одобряват подправена еднаквост в обществените мрежи. Има толкоз доста Оле Гунар Солскяр в обществените мрежи и аз знам, че те не са мен. Ръководителите би трябвало да създадат нещо за тези хора, които популяризират ненавист. Честно казано ми е мъчително за тях, очевидно имат съществени проблеми, с цел да се държат по този начин ”, разяснява Солскяр на днешната си конференция.

Норвежецът разкри, че още веднъж ще даде късмет на Погба да извършва дузпи, макар този пропуск. “Сигурен съм, че отново ще видите Погба да вкарва дузпа за Манчестър Юнайтед. Продължаваме да упражняваме дузпи и Маркъс (Рашфорд) и Пол не престават да са нашите реализатори. Между тях няма никакъв спор по този въпрос ”, добави Солскяр.

Треньорът на Юнайтед призна, че се водят договаряния за трансфер на крилото на отбора Алексис Санчес. “Има диалози, за момента той се приготвя добре с нас. Нека забележим какво ще стане през септември ”. Очаква се в идващите дни чилийският нападател да осъществя трансфер в Интер.

Солскяр отхвърли да отговори на рецензиите от страна на някогашния нападател на Юнайтед Ромелу Лукаку, който през вчерашния ден съобщи, че не е бил предпазен от клуба при множеството клюки за бъдещето му това лято, като даже индиректно упрекна “червените дяволи ”, че са захранвали медиите с тези клюки. “Няма да разясня тематиката. Мисля, че това изявление е било направено, до момента в който той още беше състезател на Манчестър Юнайтед, тъй че избирам да не се включвам ”, сподели норвежкият експерт. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР