Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер вярва, че неговият

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер вярва, че неговият
Коментари Харесай

Солскяер: Срещу Тотнъм трябва да се представим така, както срещу Челси в първия кръг

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер има вяра, че неговият тим може да се настрои за първия си мач след подновяването на сезона по същия метод, както и за дербито с Челси, с което стартира шампионата. Тогава " алените дяволи " разгромиха с 4:0 Челси, а на 19 юни гостуват на Тотнъм в среща от 30-ия кръг, която може да има основно значение за упоритостите на Юнайтед за присъединяване в Шампионската лига.

Първият ни мач е след две седмици, тъй че би трябвало да форсираме тренировките, с цел да може още веднъж да се върнем към най-хубавата си игра. Всеки знае, че би трябвало да бъдем в най-хубавата си форма. Трябва да бъдем доста съсредоточени. Знаем, че това е огромен мач за всички нас. Имахме дуел с Челси в първия кръга от сезона, тъй че съм убеден, че против Тотнъм играчите могат да влязат със същата настройка и да изиграят един доста мощен мач.

Предстои поредност от мачове през уикенда и през седмицата, тъй че би трябвало да се съсредоточим освен върху този първи мач ", съобщи Солскяер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР