Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер все още вярва,

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер все още вярва,
Коментари Харесай

Солскяер е сигурен, че може да убеди Кавани да остане в Манчестър Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер към момента има вяра, че може да убеди Единсон Кавани да остане на " Олд Трафорд " и през идващия сезон. Според последните информации уругваецът, който бе в основата на гръмката победа на " алените дяволи " над Рома в първия полуфинален конфликт сред двата тима в Лига Европа, желае да си тръгне през лятото и да продължи кариерата си в Бока Хуниорс. Солскяер е заречен на Кавани, че всичко в Манчестър ще наподобява друго през идващия сезон, когато почитателите се завърнат на " Олд Трафорд ", и уругваецът не трябва да пропуща опцията да се радва на головете си пред въодушевената аудитория на " алените дяволи ".

" Единсон беше извънреден. Казах и преди, че той играе тъкмо по този начин, както би трябвало да играе един централен нападател - може да нападна по фланговете, да концентрира вниманието, да основава шансове за останалите и да отбелязва голове. Той пропусна няколко положения, само че в случай че има три или четири шанса, ще означи два или три гола. Напълно удовлетворен съм от него. Може да видите и разликата във физическото му положение. Много добър голмайстор. Той играе футбол толкоз дълго време и има успокоение и самообладание.

Той знае, че бих желал да остане за още една година. Говорихме за това. Разбирам, че годината бе сложна, само че аз му дадох обещание, че " Олд Трафорд " и Манчестър ще бъде друго място, когато почитателите се завърнат на стадиона. Ще дам най-хубавото от себе си, с цел да го убедя. Вечери като тази оказват помощ. Надяваме се, че ще стигнем до финала и той ще изиска да остане.

Трябва да почувства какво е да вкарваш голове пред " Стретфорд Енд ", когато има почитатели. Усещането е друго. Ние имаме най-хубавите почитатели и няма по-добро възприятие от това да вкарваш голове и да празнуваш пред тях ", съобщи Солскяер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР