Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер вече има идеи

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер вече има идеи
Коментари Харесай

Солскяер си хареса централен защитник

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер към този момент има хрумвания за лятната селекция на отбора. Той е набелязал централния бранител на Лестър Хари Магуайър като съществена трансферна цел, написа " The Star ". Този футболист бе мечтан и от предходния управител на " Червените дяволи " Жозе Моуриньо, само че до договорка сред двата клуба по този начин и не се стигна. Изглежда обаче от Юнайтед приготвят нова атака за Магуайър през лятото, като се чака Ед Уудуард да извади 65 милиона паунда за него.

Междувременно обаче не престават несполучливите опити от страна на шефовете на клуба да обвържат дълготрайно вратаря Давид де Хеа. Според информация на " Mirror ", двете страни не могат да се схванат по отношение на заплатата на 28-годишния футболист.

От Юнайед са подготвени да удвоят възнаграждението на испанеца, което да стане 350 хиляди паунда на седмица. Де Хеа и хората от обкръжението му обаче не са удовлетворени от това предложение и упорстват заплатата му да бъде 500 хиляди паунда на седмица, колкото взима Алексис Санчес.

Подобен проблем има и с новите контракти на Андер Ерера и Хуан Мата. Договорите и на двамата изтичат през лятото и е все по-вероятно да се стигне до разлъка. Причината още веднъж се прекомерно високите им финансови искания, които не се харесват на шефовете на " Олд Трафорд ".

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР