Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер сподели след поражението

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер сподели след поражението
Коментари Харесай

Солскяер: Допуснахме два нелепи гола от най-силния отбор

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер показа след провалянето с 0:2 от Манчестър Сити на „ Олд Трафорд”, че провалянето идва от най-силния тим в страната, който задава стандартите в шампионата.

„ Победи ни противник, който беше по-добър от нас, само че ние постигнахме нужната реакция от почитателите и играчите. Публиката беше невероятна още веднъж. Видяхте, че в този мач се вложихме, просто не ни доближи за успеха”, показа Солскяер.

Големият въпрос в Англия: Трябваше ли да изгонят Давид Силва?

„ Между тимовете има разлика в класите, по тази причина те са преди всичко в класирането, а ние сме там, където сме в този момент. Те сложиха стандартите, не можем да бъдем недоволни. От нас зависи, дали ще можем да съкратим изоставането си от тях и да ги изпреварим.”

Дяволито Сити скрои шапка на Юнайтед и допира купата

„ Играчите желаеха да покажат, че не им е все едно. За страдание, през второто полувреме допуснахме два нелепи гола, които можехме да избегнем. Никога няма да покажа пръст на някого от играчите, тъй като това е екипна работа. Знаем, че имахме сложни моменти, само че ние сме дружно и когато губим. Всички са очевидци какво вършат Сити през последните години.”

„ Пеп Гуардиола имаше сложен първи сезон, само че по-късно всичко се обърна и в този момент Сити диктува равнището. Това е най-хубавият тим в страната. Гуардиола прави невероятни неща и ние всички го усещаме, живеейки покрай тях в Манчестър”, добави Солскяер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР