Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер сподели, че

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер сподели, че
Коментари Харесай

Оле смята, че е рано Грийнууд да бъде викан в националния

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер показа, че нападателят Мейсън Грийнууд се нуждае от още време, с цел да се развие, преди да бъде извикан в мъжкия народен тим на Англия.

18-годишният младеж означи 10-ия си гол във всички надпревари при съботната победа на Юнайтед над Норич с 4:0 от 22-я кръг на Висшата лига, влизайки от аварийна пейка.

Светкавичното му нанагорнище в първия състав този сезон, дружно с дълготрайната травма на Хари Кейн, породиха спекулации, че младежът може да бъде забъркан в сметките на Гарет Саутгейт за идното Европейско състезание през лятото. Наставникът на "червените дяволи " обаче се опасява, че всичко се случва прекомерно бързо за възпитаника от школата на 20-кратния първенец на Англия.

"Мисля че Мейсън ще има сполучлива и дълга кариера. Оставете момчето да се приспособи преди да стане дума за Англия или Европейското. Вниманието му би трябвало да бъде върху това да играе за нас и да се усъвършенства. Когато играе добре за нас, това ще се случи от единствено себе си. Наскоро бе извикан за националния тим на Англия до 21 години. Той просто се концентрира върху футбола си ", показа норвежецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР