Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер сподели, че е

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер сподели, че е
Коментари Харесай

Солскяер се готви за времето след кризата

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер показа, че е изцяло подготвен за моментът, в който рецесията с ковид ще отмине и шампионата ще бъде възобновено. В момента шампионата в Англия е спряно най-малко до 30 април, когато в страната се надяват да могат да възобновят борбите в Премиър лийг. В това време норвежкият експерт поддържа непрекъснат контакт със своите играчи и се готви за възобновяването на сезона.

" Разбира се, че подкрепям връзка с играчите, само че в този момент е друго, тъй като съм привикнал да извозвам часове наред с тях всеки ден. Водим диалози и си пращаме известия по WhatsApp, като вършим проекти за времето, когато ще подновим тренировки. Но сега нищо не е ясно. Дори не сме сигурни на 100%, че шампионата ще бъде възобновено и по кое време. Все отново това е хубавото на технологиите и ние сме късметлии в това отношение. Можем да се виждаме, да си пращаме известия и да получаваме отговори незабавно, а можем и по старомодния метод просто да приказваме по телефона. Така че поддържаме контакт непрекъснато. ", съобщи Солскяер.

#OnThisDay one year ago, Ole took charge of his first match as #MUFC manager...

...and it went a little like this pic.twitter.com/vkgwi4F05x
— Manchester United (@ManUtd) March 30, 2020
В същото време наставникът призна, че се радва, че в този момент има опция да прекара повече време със фамилията си.

" Аз съм добре, фамилията ми е добре. Една от неприятните страни на футбола е, че не можеш да отделяш задоволително време на околните си. Но в този момент нещата се обърнаха и аз съм непрекъснато с тях, а това е много прелестно ", сподели Оле.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР