Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер сподели, че Антони

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер сподели, че Антони
Коментари Харесай

Оле изгъбарка Сити: Сега поне играем всяка година

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер показа, че Антони Марсиал е подготвен да играе против Манчестър Сити в съботното дерби, до момента в който халфът Пол Погба остава отвън състава, лекувайки контузия.

Марсиал пропусна мача против Тотнъм в сряда, откакто получи удар против Астън Вила през предишния уикенд, до момента в който Погба не е играл за тима от септември, откакто има контузия в глезена.

Норвежецът дискутира физическото положение на французите на брифинга. „ Надяваме се мощно, че Антони Марсиал ще вземе присъединяване в мача допустимо най-дълго. Не съм сигурен, че ще започва, а Пол Погба няма да играе”, призна Солскяер.

Мениджърът на „ алените дяволи” призна, че халфът Погба продължава да тренира, само че към момента се чака неговото завръщане. „ Той ще е назад допустимо най-скоро, колкото се може по-скоро. Не тренира на тревни терени. Казах по-рано, че се надявам да го забележим в игра преди Нова година”.

Дербито на града ще бъде за първи път под управлението на Солскяер, който той води на „ Етихад”, откакто размени Жозе Моуриньо преди 12 месеца. Единственият мач, който тимът му игра под негово управление против Ман Сити бе изгубен с 0:2 на „ Олд Трафорд” през април и призна, че настроението се трансформира във всеки състезател, когато пристигна този мач. „ Сега към този момент играем всяка година. Когато аз бях футболист, ми лиши много време да играя в градско дерби против Сити, само че футболът се трансформира. Разбира се, че Ман Сити е по-добър тим в този момент, в сравнение с когато аз играех футбол”, пошегува се със противника Оле.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР