Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер се похвали с

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер се похвали с
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед без проблеми преди мача с Борнемут

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер се похвали с съвсем цялостен състав преди идното домакинство на Борнемут в събота от 33-тия кръг на Висшата лига. Единствените отсъстващи от групата са централните бранители Фил Джоунс и Аксел Туанзебе, които са с травми.

" Джоунс се нуждае от още няколко седмици, преди да стартира да тренира пълноценно. Мисля, че Аксел няма да може да играе преди септември ", разяснява Солскяер.

Норвежецът добави, че в групата на отбора е включен младият бранител Ейтън Леърд, който ще продължи да се приготвя с първия тим до края на сезона. Според мениджъра е допустимо в титулярния състав против " черешките " да има някои промени, само че това ще бъде решено след днешната подготовка.

Манчестър Юнайтед се намира в серия от 15 мача без проваляне във всички шампионата, а против Борнемут " алените дяволи " ще търсят трета поредна турнирна победа след тези над Шефилд Юнайтед и Брайтън.

За Борнемут навън от срещата са осъденият нападател Калъм Уилсън, както и контузените бранители Чарли Даниелс и Саймън Франсис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР