Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер се надява отборът

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер се надява отборът
Коментари Харесай

Солскяер се ядоса на повиквателната на Мейсън Грийнууд

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер се надява тимът да успее да се укрепи още до края на трансферния прозорец, който затваря на 5 октомври. До момента клубът от " Олд Трафорд " съумя да притегли единствено Дони ван де Беек, само че изпусна Гарет Бейл и Серхио Регилон. Голямата цел Джейдън Санчо също наподобява мъчно постижима на този стадий.

" Мисля, че можем да влезем в новия сезон с убеденост поради метода, по който завършихме остарелия. Показахме на какво сме способни и успяхме да прогресираме в хода на сезона. Трябва да продължим в тази посока и да покажем капацитета си. Трябва ни повече неизменност, само че в този момент имаме с една година повече опит и той би трябвало да ни донесе това неизменност. Не желая да споделям на тази група от играчи какво могат. Те могат да стигнат толкоз надалеч, колкото желаят самите те ", съобщи Солксяер.

На въпроса, обвързван с възможни нови прехвърляния и съответно с Джейдън Санчо, Солскяер отговори по този начин: " Разбира се, успяхме да свършим работа в тази посока с привличането на Дони. Много сме удовлетворени, че го привлякохме. Той е извънредно момче, което ще ни донесе нещо. Не мога да кажа нищо за играчи на други клубове. Не мога да злоупотребявам. Разбирам се, че има потребност да развием това, което имаме, и да подсилим тима, само че дано изчакаме и да забележим дали ще успеем да притеглим още някого. "

Солскяер изрази и недоволството си от обстоятелството, че Мейсън Грийнууд е бил извикан в националния тим на Англия макар настояването на клубното управление, че геният би трябвало да получи отмора. По време на лагера нападателят и халфът на Манчестър Сити Фил Фодън се забъркаха в скандал и бяха изпратени назад в Англия.

" Момчето имаше приказен сезон. Аз и клуба работехме крепко, с цел да му дадем задоволително време на терена и да му дадем късмет за изява в медиите. Сезонът свърши и имаше единствено две седмици пауза. Тогава той получи повиквателната за националния тим. Клубът помоли съответно той да получи отмора, тъй като имаше потребност да почине душевен и физически след този сезон. Първо, той бе извикан, а по-късно името му се появи в пресата по този метод. Направихме всичко допустимо да го предпазим и да му помогнем ".

Солксяер добави, че Пол Погба и Люк Шоу ще са разполагаем за селекция за утрешния дуел с Кристъл Палас, с който Манчестър Юнайтед започва новия сезон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР