Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че една

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че една
Коментари Харесай

Солскяер: По-добре дупка в отбора, отколкото задник! Важното е, че вече няма нито една черна овца

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че една от основните му задания през предишното лято е била да се отърве от футболисти, които намира за проблематични. Той не уточни съответни имена, само че е доста евентуално да загатва за играчи като Ромелу Лукаку и Aлексис Санчес, които минаха в Интер. Бившият нападател беше упрекван, че по този метод е оставил дупка в офанзивата на отбора. Той обаче регистрира, че за него това е за предпочитане, в сравнение с да държи човек, който няма предпочитание да играе. Солскяер регистрира като сполучлива работата си до момента - най-малко откъм построяването на състав с дух. Норвежецът пое Юнайтед напролет на 2019 година

“Предпочитам в тима ми да има дупка, в сравнение с задник”, съобщи изрично той пред почитател изданието United We Stand. Солскяер употребява игра на думи - “hole” (дупка на английски) и asshole (задник).
 Емре Джан посъветва Санчо за какво не би трябвало да върви в Ман Юнайтед
“Личността е доста значима - продължи той. - Ние сме отбор, който съществува в отборна атмосфера. Искаш играчите ти да имат несъмнено лично его, само че те би трябвало да могат да се приспособяват. През март 2019 година футболистите бяха физически и душевен изморени, а имаше и доста контузени. Ето за какво стартирах с отрицателна настройка от тяхна страна. Сега обаче те към този момент гледат положително на нещата. Имаше и други неща, които през предходната година ме ми харесаха - някои персонални проблеми, които нямаше по какъв начин да се решат преди лятото. Винаги ще има състезатели, които ще желаят да играят повече. Но с цел да е сполучлив един тим, то играчите би трябвало да са подготвени да не бъдат на терена от самото начало. Усещам, че сега измежду нас няма даже една черна овца.”

Норвежецът изясни, че е почнал по-ясно да разпознава проблематичните характери в отбора в края на предишния сезон, когато Юнайтед навлезе в неприятна форма и не съумя да се класира за Шампионската лига: “Тогава забелязах на кого мога да разгадавам за построяването на сполучлив тим за бъдеще. Във футбола е нужно да има его, само че най-важното е тимът да бъде преди всичко. С наближаването на края на акцията започнах все по-ясно да виждам какво се нуждае от подобрение”.
 ПСЖ се отхвърля от Кулибали и дава късмет на Юнайтед
През тази акция “червените дяволи” се движеха относително добре на фона на последните си сезони, като преди настъпването на пандемията бяха на пето място, без да имаха загуба в 11 следващи срещи. “Самият аз съм почитател на Юнайтед и в червата си. Този клуб значи доста за мен. Аз съм предан и откровен. Планирам нещата надалеч напред и желая най-хубавото за клуба в дълготраен проект. Иска ми се хората да си кажат, че съм заслужен да повеждам Манчестър Юнайтед”, приключи Солскяер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР