Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер потвърди, че има

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер потвърди, че има
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед заминава за Париж без 10 основни играчи

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер удостовери, че има съществени кадрови проблеми за решение преди гостуването на Пари Сен Жермен от осминафиналите в Шампионската лига, откакто стана ясно, че 10 съществени играчи евентуално няма да могат да отпътуват за френската столица.

"Червените дяволи " имат да наваксват два гола закъснение от първия мач, а на "Парк де Пренс " ще бъдат без санкции Пол Погба и контузените Антони Марсиал, Неманя Матич, Джеси Лингард, Хуан Мата, Андер Ерера, Матео Дармиан, Фил Джоунс и Антонио Валенсия. Алексис Санчес също получи травма в мача със Саутхамптън в събота, тъй че и той по всичко проличава ще отпадне за мача с парижани в сряда.

Solskjaer has given an update on Anthony Martial and United's injured players #mufc https://t.co/tXdyQkqJHQ
— Man United News (@ManUtdMEN) March 4, 2019
Най-големи очаквания за възобновяване в щаба на Юнайтед разпореждаха на Антони Марсиал, само че френският нападател към момента не е подготвен за игра.

"Антони няма да бъде подготвен за мача. Не мога да го пожертвам в подобен дуел. Той към момента не тренира, тъй че не считам, че има късмет да играе ", сподели Солскяер.
Въпреки големите кадрови проблеми, мениджърът не губи религия в сензационния поврат, който букмейкърите все още правят оценка на 18:1.

"Нормално е противникът да е по-уверен в класирането си след успеха с 2:0. Ние сме наясно, че няма да ни бъде по никакъв начин елементарно и би трябвало да преодолеем цяла планина, с цел да ги отстраним. Но в състава има задоволително класни играчи, въпреки и сега огромна част от тях да са контузени ", сподели някогашният състезател на Манчестър Юнайтед.

"Спомням си, че през 1999 година бяхме в сходна обстановка. В първия полуфинал с Ювентус направихме 1:1 в Англия, а на реванша падахме с 0:2 след единствено 10 минути игра. Тогава си помислихме, че сме навън, само че сега, в който върнахме първия гол, всичко се промени. Успяхме да изравним за 2:2, те се паникьосаха и по този начин стигнахме и до трети гол, който подсигури класирането ни за финала. Знаем, че в този момент ни следва нещо сходно и сме наясно, че са ни нужни голове. Ако вкараме първи, тогава мисля, че ще имаме действителен късмет за поврат ", сподели още Солскяер.
Премиър лийг 29 кръг, събота 2 март  Манчестър Юнайтед 3:2краен резулат  Саутхамптън

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР