Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер потвърди, че Хари

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер потвърди, че Хари
Коментари Харесай

Магуайър не е подписал, а Солскяер вярва, че ще е готов за Челси

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер удостовери, че Хари Магуайър ще може да играе в първия мач на „ алените дяволи” от Висшата лига против Челси. „ Червените дяволи” към момента не са оповестили публично привличането на британския бранител от Лестър Сити, само че Солскяер разкри, че клубът е доста покрай това да оформи всичко по детайлите за закупуването на Магуайър.

„ Надявам се последните елементи да бъдат изчистени до края на уикенда и да можем да обявим нещо напълно скоро”, приказва мениджърът на Юнайтед пред кореспонденти след въпрос за бранителя на Лестър Сити.

„ Вярвам, че той ще е подготвен за първия мач против Челси, защото игра в няколко предсезонни срещи. Трябва да сверим дали ще е в подготвеност само”, подчертава той.

Информацията е, че Юнайтед ще заплати 85 милиона паунда за 26-годишния футболист, като това ще го направи най-скъпият бранител в света. Магуайър, който игра основна роля за достигането на Англия до полуфиналите на Мондиал 2018, има 76 мача за Лестър в последните два сезона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР