Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер отвърна на критиките

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер отвърна на критиките
Коментари Харесай

Оле отвърна на критиките на Моуриньо

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер отвърна на рецензиите на някогашния управител на отбора Жозе Моуриньо след загубата на "червените дяволи " с 0:2 от състава на Уест Хем. Норвежецът напомни, че и под управлението на Моуриньо Юнайтед още веднъж е позволил проваляне.

Голове на Андрий Ярмоленко и Аарън Кресуел донесоха триумфа на "чуковете " над състава на Солскяер. Моуриньо, който се подвизава като анализатор за "Скай Спортс " съобщи, че мъчно може да бъдат отркити позитиви за Юнайтед, без значение, че спрямо отбора от предишния сезон са привлчени 3-ма нови играчи.

Солскяер обаче побърза да отвърна някогашния ментор на манчестърския гранд, като подчертае, че събиъията са повторили тези от предишния сезон.

"Всеки си има право на мнение. Разбира се, предходната година тук още веднъж загубихме. Трудно място е за посещение и те се оправиха по-добре от нас ", съобщи норвежецът.

"Надявахме се на по-добро. В основните моменти обаче те надвиха. Вкараха с две страхотни осъществявания с ляв крайник. Ние не използвахме ситуациите си, когато пристигнаха, за жал ", приключи Оле.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР