Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер остана разочарован от

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер остана разочарован от
Коментари Харесай

Солскяер: Неприятно, но оставаме оптимисти

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер остана отчаян от загубата с 0:1 от Барселона в първия четвъртфинален дуел от Шампионската лига. Срещата се игра на "Олд Трафорд ", а норвежецът бе неудовлетворен и от това, че неговият тим няма нито един прецизен удар към вратата на каталунците.

„ Мисля, че стартирахме доста нервно. Бяхме невнимателни с топката и не ги притискахме задоволително. След техния гол имам вяра, че заиграхме по-добре, а обособени играчи се показаха в действителност чудесно.

На моменти в действителност се представяхме като същински Манчестър Юнайтед. Публиката беше зад нас, играхме необятно по терена и центрирахме доста. Понякога това води до голове, различен път – до пропуски”, стартира Солскяер.

„ Играхме против добър конкурент. Знаехме, че трябваше да се браним доста, когато топката не беше у нас, тъй че съществуваше възможност да сме изтощени, когато шансът пред нас се открие. Излязохме на терена с една мисъл – че би трябвало да отбележим.

Направихме най-хубавото против Лионел Меси, запазвахме постройката си. Мачът можеше да отиде и в двете направления. Мисля, че не улучихме вратата нито един път и това е отчаяние. Сега ще поработим върху възможностите си. Ще отидем на реванша с ясното познание, че можем да вкараме гол там”, добави мениджърът на Манчестър Юнайтед.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР