Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер остана много щастлив

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер остана много щастлив
Коментари Харесай

Солскяер максималист: Трябваше да бием с повече

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер остана доста благополучен от успеха в градското дерби против Сити с 2:1 на „ Етихад “. Норвежецът е подлаган на непрекъснати рецензии от началото на сезона, само че все пак „ алените дяволи “ още един път демонстрираха, че се показват мощно против тимовете в челото на класирането. Според експертът отборът му даже е заслужавал да завоюва още по-убедително.

"Ще запомним този мач. Бяхме рискови, когато притежавахме топката и тръгвахме напред против може би най-силния тим в света. Сити в действителност е превъзходен тим “, показа Солскяер.

„ Не е елементарно да постигнеш подобен резултат и да се защитаваш против тях толкоз добре, колкото го направихме ние. Трябваше да спечелим с два, три или даже четири гола разлика, само че техният вратар беше ослепителен. Трудно е да отнемеш топката от футболистите на Сити. Ние обаче използвахме скоростта си и това сътвори доста проблеми на противника ", сподели още някогашният ментор на Мьолде.

Манчестър Юнайтед към този момент се намира на 5-то място в класирането с актив от 24 точки. "Червените дяволи " към този момент победиха втория Лестър, третия Ман Сити, четвъртия Челси и шестия Тотнъм, а също така единствени не изгубиха от водача Ливърпул.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР