Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер бе доволен от

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер бе доволен от
Коментари Харесай

Оле Гунар Солскяер: Знам за какво съм в клуба, ще дойде момент, когато ще загубим

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер бе удовлетворен от успеха с 1:0 над Тотнъм. Успехът бе шести следващ за " алените дяволи " под управлението на норвежеца.

" Да дойдем тук и да победим Тотнъм бе фантастично. Тотнъм промени системата си през второто полувреме, натиснаха много съществено, само че издържахме. Ние обаче имаме страховит вратар.

Когато имаш скоростта на Марсиал и Рашфорд и прозорливостта на Пол Погба и Джеси Лингард, концепцията постоянно е да атакуваш на скорост. Голът на Рашфорд беше прелестен, а пасът на Погба може да се брои за половината попадение.

Искаме да имаме разнообразни проекти против другите тимове. Показахме, че сме подготвени да се съревноваваме. През първото бяхме отлични, през второто полувреме също можехме да вкараме, само че те имаха доста положения.

Когато направиш 11 спасявания, представянето няма по какъв начин да не е фантастично.

Не съм пристигнал тук да приказвам за себе си. Аз знам защо съм тук, знам какво желая да реализира в клуба. Трябва да подобрим тима, а през днешния ден взехме три точки. Когато си в Манчестър Юнайтед очакваш да спечелиш всеки мач, несъмнено, ще пристигна и миг, когато ще загубим ", съобщи Солскяер.

 Манчестър Юнайтед победи Тотнъм с 1:0 като посетител
Ман Юнайтед се оправи и с Тотнъм, свръхестествен Де Хеа отчая " шпорите "

Маркъс Рашфорд вкара единствения гол на " Уембли "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР