Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскаяер смята, че утрешното

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскаяер смята, че утрешното
Коментари Харесай

Солскяер: Дербито с Ман Сити е перфектният мач, който можехме да си пожелаем в този момент

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскаяер счита, че утрешното дерби с Манчестър Сити е най-подходящият мач, в който неговите играчи могат да покажат реакция след пагубното показване против Евертън. " Червените дяволи " изгубиха с 0:4 на " Гудисън Парк ", а до края на седмицата им предстоят градско дерби и пряк дуел с един от кандидатите за топ 4 - Челси. Норвежецът акцентира, че харесва и обича всичките си играчи, само че това няма да му попречи да вземе решение през лятото да се радели с някои от тях в името на клуба.

" Дали съм подобаващият човек за работата? Бих споделил " да ", само че не аз би трябвало да го споделям. Уверен съм в тима и себе си. Харесвам всички момчета, обичам ги, тъй като са страхотни хора, само че би трябвало да взема решение в името на клуба. Аз съм управител на клуба. Опитвам се да оказвам помощ на играчите, само че ще вложа всичките си старания, с цел да създадем това, което мисля, че е вярно за клуба.

Дербито със Сити е най-хубавият мач, който можехме да си пожелаем в този миг, в който играчите са засегнати. Говорихме след загубата от Евертън и всички футболисти бяха доста разочаровани и същинските засегнати от представянето. Затова мачът със Сити е съвършен. Няма да има място на терена, на което да се скриеш, а почитателите ще ни поддържат единствено в случай че дадем всичко от себе си против Сити. Трябва да бъдем подготвени за пресата им, би трябвало да се пазиме добре, да бъдем готови за експанзията. Няма да ни разрешат елементарно да контраатакуваме. Сигурен съм, че ще има отговор от страна на играчите.

Мачът с Евертън бе един от двата най-лоши дуела на тима, откогато аз съм тук. Другият беше против Уулвс. Трябва да реагираме в идните срещи със Сити и Челси. Утре се изправяме против един от най-хубавите тимове. Това е дерби и би трябвало да бъдем подготвени ", съобщи Солскяер на днешната си конференция.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР