Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунае Солскяер не смята, че

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунае Солскяер не смята, че
Коментари Харесай

Солскяер смята, че Юнайтед няма нужда от нов централен защитник

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунае Солскяер не счита, че отборът се нуждае от нов централен защитник, който да бъде притеглен до края на трансферният прозорец. Хари Магуаър и Виктор Линдельоф отнесоха много рецензии за представянето си в първия мач от Премиър лийг, а Маркос Рохо и Крис Смолинг по всяка възможност ще изоставен. Фил Джоунс е контузен, а Аксел Туанзебе към момента не е подготвен. Заради всичко това се заприказва, че Солскяер ще изиска от клубното управление още един състезател в тази зона. Норвежецът обаче отхвърли това и се базира на качествата на Ерик Байи, който бе титуляр при успеха против Лутън преди няколко дни.

" Мисля, че предишният сезон ни сподели като можем да се пазиме най-добре. Преди седмица не бяхме фантастични и допуснахме нелепи голове. През предишния сезон се видя, че Хари и Ерик имат положително партньорство. Ние обаче се защитавахме добре и като отбор. Ерик е подготвен още веднъж, което е доста, доста огромен бонус за нас. Очаквам с неспокойствие да видя неговото развиване. Той ще изиграе повече мачове през този сезон ", съобщи Солскяер.

Запитан наново за възможни нови прехвърляния до 5 октомври, мениджърът на " алените дяволи " отвърна по този начин: " Имам цялостно доверие в моите играчи. Във футбола не можеш да предвидиш доста неща. Фокусиран съм само върху трите точки от мача в събота. След това можем да приказваме още веднъж ". Премиър лийг 3 кръг, събота 26 септември  Брайтън 14:30предстои  Манчестър Юнайтед

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР