Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че Манчестър Сити

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че Манчестър Сити
Коментари Харесай

Моуриньо: Моята цел в дербито бе да спечеля точки, а не да отлагам празненства

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо съобщи, че Манчестър Сити ще завоюва шампионската купа във Висшата лига, без значение от загубата с 2:3 в дербито на " Етихад ".

" Бях доста печален, откакто получихме първия гол във вратата си. Мисля, че това е трети корнер, от който ни вкарват през този сезон. След това допуснахме и втори гол. След него бе значимо футболистите да запазят своята убеденост ", разяснява Моуриньо.

" Мисля, че математически ние се нуждаем от шест точки, с цел да си подсигуряваме място в топ 4. Тази победа е доста значима точно от тази позиция. Нашата цел е да приключим на второ място в класирането ", добави португалецът.

" Искам да поздравя Манчестър Сити за шампионската купа, тъй като те ще я завоюват и я заслужават. Те не оставиха никакви шансове на останалите тимове. През този сезон те не престанаха да печелят ", продължи той.

" Моята цел в дербито бе да печеля точки, а не да отсрочвам празненства. Ние би трябвало да се опитаме да прогресираме и да ги настигнем през идващия сезон ", сподели още Жозе Моуриньо.

 Гуардиола отдаде дължимото на градския противник
Гуардиола отдаде дължимото на градския противник

" Почти бяхме победили.... "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР