Мениджърът на Манчестър юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че има голямо

...
Мениджърът на Манчестър юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че има голямо
Коментари Харесай

Моуриньо е "готов да се бори" за Гарет Бейл

Мениджърът на " Манчестър юнайтед " Жозе Моуриньо съобщи, че има огромно предпочитание да притегли Гарет Бейл. Португалецът изрази подготвеност да се бори за подписа на уелския футболист, в случай че той не влиза в проектите на " Реал " (Мадрид).

Бъдещето на Бейл на " Сантяго Бернабеу " е под въпрос, защото мадридчани имат предпочитание да привлекат младата звезда на " Монако " Килиан Мбапе. Уелсецът беше малтретиран от контузии през предишния сезон и изигра единствено 27 мача във всички шампионати, като остана запаса във финала на Шампионската лига против " Ювентус " (4:1).

" Ако не влиза в проектите на " Реал ", идването на различен състезател ще значи, че той ще се насочи към изхода. Аз ще го очаквам от другата страна и ще се боря с останалите треньори, които ще го желаят в тимовете си ", съобщи Моуриньо на конференцията преди мача с " Реал " за Суперкупата на Европа.

Той добави, че ще мисли за възможен трансфер на Бейл, в случай че уелсецът не вземе присъединяване в мача. " Ако играе на следващия ден, значи влиза в проектите на треньора и на клуба. Това ще е най-ясният сигнал, че ще остане, тъй като и той самият има мотивацията да играе за " Реал ". "

 Моуриньо е
© Reuters

Треньорът на мадридчани Зинедин Зидан също беше запитан неколкократно за бъдещето на Бейл по време на конференцията си. " Бейл е играе на " Реал ". Това е всичко, което мога да кажа. Бих желал да си приказвам с вас за мача на следващия ден. Предстои ни доста значим дуел. Бейл е тук и е на линия за мача. Други неща не ме интересуват доста. "

" Същото е и с Кристиано Роналдо. И за него непрестанно има истории. Не знам по какъв начин да го кажа на испански, само че наподобява някои хора желаят да раздухват истории оттатък действителността ", съобщи французинът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР