Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че „червените дяволи“

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че „червените дяволи“
Коментари Харесай

Моуриньо: Ще покажем уважението, което Арсен Венгер заслужава

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо съобщи, че „ алените дяволи “ ще покажат уважението, което Арсен Венгер заслужава през идната седмица, когато Арсенал гостува на „ Олд Трафорд “.

„ Сигурен съм, че ние като клуб и изключително, тъй като господин Венгер и Арсенал са били доста, доста години противници в ерата на сър Алекс, ще покажем на господин Венгер уважнието, което заслужава “, разяснява Моуриньо.

„ Ако той е благополучен, и аз съм благополучен. Ако той е печален, и аз съм печален. Винаги искам най-хубавото на моите противници. Ако той е благополучен от това решение и гледа напред към идващото предизвикателство в кариерата и живота си, аз също съм благополучен. Надявам се, че той ще остане обвързван с футбола “, добави мениджърът на Манчестър Юнайтед.

Моят Арсен Венгер!

„ Не знаете по какъв метод ние демонстрираме почитание един към различен, даже когато от време на време наподобява, че такова почитание липсва. Същото е и с играчите, които получават червени картони за нападателни влизания или обиди към собствен противник. В края се оказва, че може би по-голямо почитание един към различен демонстрират тези, които са имали проблеми между тях. Това е конфликт на сили, на качества, на упоритости. Но ние сме в един бизнес, тъй че хората се почитат между тях и почитат кариерите си. Няма какво да скърбя. Случва се. Това, което има значение за мен, е уважението, което имам към личността, професионалиста и неговата кариера “, продължи португалецът.

Сър Алекс за Венгер: Съперник, сътрудник и другар

„ Знам какво значи да си спечелил три трофеи във Висшата лига и седем Купи на Англия. И не е единствено това, а и нещата, които той е направил в Япония и Франция, това, което е дал на Арсенал още преди купите, местенето от един стадион на различен... всички знаем какво направи. Така че, още един път - в случай че е благополучен с това решение, и аз съм благополучен. Надявам се, че той няма да се отдръпна от футбола ", сподели още Жозе Моуриньо.

Случи се: Арсен Венгер напуща Арсенал!

Ерата "Арсен Венгер " в фотоси
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР