Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Жозе Моуриньо засипа с похвали

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Жозе Моуриньо засипа с похвали
Коментари Харесай

Моуриньо сипе похвали по Лукаку и Марсиал

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Жозе Моуриньо засипа с похвали Ромелу Лукаку и Антони Марсиал, които се разписаха при снощната победа на " алените дяволи " над ЦСКА (Москва) с 4:1 в мач от груповата фаза на Шампионска лига.

 Манчестър Юнайтед победи ЦСКА в Москва
Лукаку поведе Манчестър към нов победен триумф, ЦСКА пострада съществено в Москва! (ВИДЕО)

" Червените дяволи " безкомпромисни в съветската столица

Лукаку затвърди идеалната си форма с две попадения против съветския отбор и в 9-те изиграни срещи във всички шампионати до този момента има 10 гола.

" Смятам, че мачът пасна на качествата на Марсиал, а и той добре се приспособява към играта. Имаше много независимост и сериозна поддръжка, тъй че съм удовлетворен. Да отбележиш гол постоянно е значимо, без значение дали е от дузпа, само че и като цяло той бе доста потребен за тима. Жалко, че не можа да издържи цялостни 90 минути, тъй като бях подготвен да го оставя на терена до края на срещата.

Започнахме мощно и считам, че с това изненадахме противника. С тази настройка взехме решение небрежно мача. ЦСКА не сподели най-хубавата си игра, само че причина за това е нашето ужасно показване.

Лукаку се оправя чудесно досега. Показателите му са невероятни. Знаех, че той е страховит футболист. Може да вкарва доста голове, а когато е заобиколен от толкоз доста класни играчи, това става даже още по-лесно. Трябва да призная, че досега той бележи доста значими попадения в съвсем всеки мач.

За мен е значимо, че след два изиграни дуела имаме шест точки и се намираме в добра позиция за продължение напред. Остават ни още четири срещи, само че този мощен старт ни слага в отлична позиция. В края бе обикновено домакините да играят за достойнството си и да опитат да вкарат гол, а и ние се поотпуснахме. Имахме още няколко положителни положения, само че отпущането бе предстоящо, защото ни следва значим мач в събота. Ливърпул имаше шанс да играе във вторник и неделя, до момента в който нашата стратегия е в сряда и събота в три часа. Така че отпущането бе обикновено ", разяснява Моу след успеха.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР