Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо твърди, че е заровил

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо твърди, че е заровил
Коментари Харесай

Моуриньо и Конте заровили томахавката

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо твърди, че е заровил томахаквата с наставника на Челси Антонио Конте преди финала за ФА Къп в събота. Двамата влязоха в спор след успеха с 4:0 на "сините " на "Стамфорд Бридж " през предишния сезон.

Моуриньо счита, че Роналдо ще остане в Реал Мадрид

Тогава Специалния се разгневи на реакцията на Конте, който разумно бе извънредно благополучен от развоя на събитията в срещата. По думите на Моуриньо насладата му е била неуважителна. Кавгата посред им се задълбочи през сегашния сезон. Португалският експерт даже си разреши да назова своя сътрудник "клоун " поради метода, по който се държи към тъчлинията.

Отговорът на италианеца естествено не закъсня като той съобщи, че Моуриньо страда от "старческо малоумие ", защото явно е не запомнил по какъв начин се държи самият той около терена. Размяната на реплики продължи, а Жозе атакува Конте за присъединяване му в уговорени мачове в Италия. Конте още веднъж не замълча и назова португалеца "малък човек ".

Конте: След такава игра първи дава отговор треньорът

"Всичко е наред. Наистина е. Аз протегнах ръка и той протегна своята. Вече се отегчихме от това. След мача в Манчестър го поканих да пристигна в офиса ми. Разговаряхме. Няма нищо неуредено сред нас ", сподели Моуриньо.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР