Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" Жозе Моуриньо сподели след обрата в

...
Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" Жозе Моуриньо сподели след обрата в
Коментари Харесай

Моуриньо: Има периоди с изобилие на месо и такива само с кости

Мениджърът на "Манчестър Юнайтед " Жозе Моуриньо показа след обрата в семейството против "Нюкасъл " от 0:2 до 3:2 в среща от Висшата лига, че този мач го прави по-добър треньор и по-добър човек.

"Не е елементарно за играчите и мен, само че опитът гради живота. Понякога опитът е нов, различен път той е дежавю. Този мач беше нов опит. Той ме прави освен по-добър управител, само че и по-добър човек. Както постоянно съм казвал - никой не е значим, значим е единствено клубът. Не става дума за мен или за играчите. Става дума за клуба. През второто полувреме играчите дадоха безусловно всичко. Нямаше какво повече да дадат ", разяснява Специалния след срещата.

Според него е имало суматоха при започване на мача.

"Някои от момчетата се панираха при започване на мача. В някои моменти мислех, че просто ще вкараме топката в личната си врата. На почивката говорихме и всеки един от играчите излезе с друг дух, друга религия, давайки всичко за успеха. Губехме с 0:2 и знаех, че можем да вършим нещата по-добре. Ако погледнете историята на "Милан ", може би ще си помислите, че не е обикновено да са на позицията, в която са сега. В най-големите клубове в света има интервали с обилие на месо и интервали единствено с кости ", добави португалският експерт.

"Тръгвам за Лондон по-късно и в случай че на следващия ден там вали, да знаете, че аз съм отговорен. От "Юнайтед " ми предложиха контракт до юли 2020 година. Имам контракт до 2020 година. Не съм им опирал револвер в главата. Те ми дадоха този контракт, тъй като те желаеха да ми го дадат ", сподели Моуриньо във връзка спекулациите, че ще бъде уволнен без значение от резултата против "Нюкасъл ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР