Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Жозе Моуриньо сподели очакванията си

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Жозе Моуриньо сподели очакванията си
Коментари Харесай

Моуриньо: Едва ли ще можем да вкараме много голове на Севиля

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Жозе Моуриньо показа упованията си за срещите със Севиля от 1/8-финалната фаза на Шампионската лига.

Тази вечер " алените дяволи " гостуват на " Рамон Санчес Писхуан ".

" Спокоен съм и мисля, че по този начин би трябвало да бъде. Мачът е значим, само че би трябвало да направляваме страстите си, с цел да можем да стигнем върха на опциите си. Трудно е да се играе на този стадион. Севиля е определян като турнирен тим, тъй като те са доста сполучливи, когато става дума за елиминации. Публиката безусловно взе участие в тези мачове, не идва просто да гледа. Те слагат под огромен напън противника и съдиите и техните решения.

И преди съм казвал, че всеки, който стигне до 1/4-финалите, към този момент има късмет да завоюва шампионата. Никога не съм си мислил, че мога да печеля Шампионската лига с Порто или Интер, преди да съм достигнал до 1/4-финалната фаза. Достигнеш ли един път до този стадий, имаш възприятието, че към този момент всичко може да се случи. Затова мисля, че тази стъпка от 1/8-финалите до 1/4-финалите е доста значима.

Не мисля, че против Севиля можеш да отбележиш доста голове, тъй като дуелът ще бъде доста оспорван ", съобщи Моуриньо.

 Тежка аудиенция за Манчестър Юнайтед в Севиля довечера
Тежка аудиенция за Манчестър Юнайтед в Севиля довечера

" Червените дяволи " ще търсят отбелязване на попадение
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР