Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо сподели, че синът му

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо сподели, че синът му
Коментари Харесай

Моуриньо впечатлен от футболните познания на сина си, който вече седна на скамейката на Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо показа, че синът му Зука е на път да се трансформира в тактически талант. 18-годишният Моуриньо-младши е впечатлил татко си с анализите си на мачовете, в които Юнайтед е губил. Зука изненадващо бе видян да седи на скамейката на Манчестър Юнайтед като част от щаба на клуба в семейството на Суонзи.

" Имаше интервал, в който бяхме в серия от слаби резултати и един ден той пристигна при мен и ми сподели разбори на играта на тима ми. Бяхме паднали от Уотфорд и Манчестър Сити и той ми сподели статистиката на играчите, взели участие в двата мача. След това споделих какво той ми сподели на моите асистенти и ги предизвестих, че дребният скоро ще заеме мястото на някой от тях ", сподели Моуриньо пред португалската телевизия СИК.

" Според мен той има доста положително познание за играта за някой на неговата възраст. Спомням си, че когато бях на неговите години, се пробвах да върша сходни разбори пред моя татко, само че в този момент той се оправя доста по-добре от мен ", добави още Моуриньо. Футболната кариера на младия Зука завърши преди година, когато бе освободен от юношеските обединения на Фулъм, където играеше като вратар.
Manchester United boss Jose Mourinho brings his son to work as Zuca joins dad in Old Trafford dugouthttps://t.co/1UMI4nOj95 pic.twitter.com/9rrSkKTcZ7
— Mirror Football (@MirrorFootball) April 2, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР