Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо ще получи 80 милиона

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо ще получи 80 милиона
Коментари Харесай

Моуриньо ще получи 80 млн. плюс приходите от продажби за зимна селекция

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо ще получи 80 милиона паунда за зимна селекция, макар че по принцип босовете на клуба са на мнение, че през януари не би трябвало да се вършат огромни прехвърляния. Португалецът може да усили сумата с приходите, които ще получи от възможни продажби на ненужни футболисти. Според британските медии най-голяма е вероятността първите продадени да бъдат Люк Шоу и Матео Дармиан. Хенрих Мхитарян може да се завърне в някогашния си клуб Борусия (Дортмунд), а бъдещето на Маруан Фелаини също не е напълно несъмнено, защото неговият контракт изтича.

Моуриньо желае да вземе нови играчи за четири позиции - ляв бек, дясно крило, опорен полузащитник и плеймейкър. Със сигурност обаче всички тези попълнения няма по какъв начин да бъдат привлечени през януари.

Според " Манчестър Ивнинг Нюз " португалецът желае и една огромна звезда в тима си. Подобна договорка обаче сигурно няма по какъв начин да се реализира през зимата и върху подобен трансфер ще се работи след края на сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР