Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо ще бъде наказан от

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо ще бъде наказан от
Коментари Харесай

Моуриньо ще бъде наказан от ФА за нецензурен език

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо ще бъде осъден от Футболната асоциация на Англия за използването на циничен език след края на дуела с Нюкасъл на 6 октомври. Португалският ментор насочи нелицеприятни реплики след последния съдийски сигнал към телевизионните камери и това не убягна на ФА.

Асоциацията ще проверява случилото се след края на дуела на,,Олд Трафорд “ и съобщи в изказване през днешния ден следобяд:,,Жозе Моуриньо ще бъде осъден за използването на циничен език след мача с Нюкасъл на 6 октомври 2018 година. Той разполага с време до 18:00 в петък, с цел да апелира обвиняването “.

В последните няколко седмици Моуриньо и Юнайтед несъмнено изживяват тежък интервал и в медиите се появиха информации, че португалският експерт ще бъде уволнен от клуба, без значение от резултата в мача с Нюкасъл.,,Червените дяволи “ въпреки всичко поеха глътка въздух след трагичния си поврат против,,свраките “, като прецизен в последната минута бе Алексис Санчес.

За 20-кратните първенци на Англия следва ново тежко предизвикателство в първия мач от деветия кръг, като Моуриньо се изправя против някогашния си клуб Челси на,,Стамфорд Бридж “. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР