Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо потвърди интереса на червените

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо потвърди интереса на червените
Коментари Харесай

Моуриньо: Ако Бейл се продава, ще се боря за него

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо удостовери интереса на " алените дяволи " към Гарет Бейл. " Ако Бейл играе на следващия ден, значи влиза в проектите на треньора, значи възнамерява да остане в Мадрид. Ако това, което пишете, е правилно и се продава, ще се боря за него. Ако обаче на следващия ден играе, значи ще остане в Мадрид ", съобщи португалският треньор на конференция в Скопие преди мача за Суперкупата на Европа против Реал Мадрид.

" Резултатите приказват какъв брой добър треньор е Зидан. Винаги играе доста прагматично. Прагматизмът е нещо хубаво, когато печелиш, когато не печелиш - не е. Той натрупа доста победи. На мен в никакъв случай не ми е казвал, че желае да бъде треньор. Той търсеше разнообразни разновидности, обмисляше нещата и малко по малко реши да бъде треньор”, описа той.

" Ще се опитаме да спечелим трофея, ясно е. Има разлика сред спечелилия в Лига Европа и Шампионската лига. Лига Европа е сложна, тъй като има доста мачове, пътувания… Има и проблем с мотивацията, тъй като това не е максимумът за всеки футболист. По-голямото качество е в Шампионската лига ", довери експертът.

Запитан по какъв начин обмисля да се оправи с високите температури по време на мача, Жозе отговори: " Знаехме, че ще е по този начин. След като се завърнахме от Щатите, взехме решение да упражняваме от 4 следобяд, с цел да привикваме с горещото време. Да, само че всички дни валеше. В Мадрид са доста по-добре готови, защото са упражнявали на високи температури. Ние би трябвало да играем и да се любуваме на този специфичен момент”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР