Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо потвърди информациите, че е

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо потвърди информациите, че е
Коментари Харесай

Моуриньо отне лентата на Погба

Мениджърът на " Манчестър Юнайтед " Жозе Моуриньо удостовери информациите, че е лишил капитанската лента на Пол Погба. 

Португалецът съобщи това след отпадането на " алените дяволи " след дузпи от " Дарби Каунти " в третия кръг на шампионата за купата на Лигата в Англия.

" Единствената истина е, че аз взех решението Погба повече да не бъде втори капитан на отбора. Това обаче не значи, че има проблем сред нас ", сподели португалецът след срещата, в която 25-годишният французин не взе присъединяване. 

Преди началото на сезона Погба бе нараснал във вицекапитан на отбора, като за първи подобен бе посочен бранителят Антонио Валенсия. 

" Същият човек, който даде лентата на Погба, в този момент му я взима. Това съм аз. Аз съм мениджърът и взимам тези решения. Няма разкол, няма проблеми, това е просто едно решение, което не тряба да изяснявам ", сподели Моуриньо.

По всяка възможност решението на мениджъра да смъкна лентата от ръката на Погба са думите на французина, че " Юнайтед " би трябвало да играе по-атакуващо, изключително като хазаин. Световният първенец с Франция направи този коментар след равенството 1:1 с " Уулвърхямптън " вкъщи предходната събота.. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР