Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо потвърди, че Давид де

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо потвърди, че Давид де
Коментари Харесай

Моуриньо: Отворихме вратата за трансфер на Де Хеа, но Реал Мадрид я затвори

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо удостовери, че Давид де Хеа сигурно остава на “Олд Трафорд”. “Сто % ще играе за нас през новия сезон”, отсече португалецът по време на конференция в Сан Хосе. “Вратата за негов трансфер дълго време беше затворена. Решихме да я отворим, тъй като не е добре да държиш един футболист принудително. Отворихме вратата за трансфер на Де Хеа, само че Реал Мадрид я затвори”, разказа обстановката Специалния.

Жозе още веднъж настоя, че е “мисия невъзможна” на днешна дата да бъде притеглен Кристиано Роналдо или Гарет Бейл. “Разберете нещата. Ясно е, че и Бейл, и Кристиано са щастливи в Мадрид и обичат провокациите в подобен огромен клуб”, довери той.

Запитан дали “червените дяволи” в действителност вършат всичко допустимо да привлекат Иван Перишич и Неманя Матич, Моу съобщи: “Трудно е да приказвам за тези футболисти, тъй като принадлежат на други клубове. Играчите се приготвят за сезона, а мениджърите и босовете не са щастливи, когато се приказва за техни играчи. (…) Още тая вярата, че може да се сдобием с трети нов футболист. Кой знае, може да пристигна и четвърти. Нуждаем се най-малко от трети нов”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР