Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо планира да привлече в

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо планира да привлече в
Коментари Харесай

Моуриньо се спря на по-евтин ляв бек

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо възнамерява да притегли в състава бранителя на Селтик Кийрън Тиърни, оповестява "Daily Record ".

20-годишният шотландски национал ще бъде първото ново попълнение в защитата на "червените дяволи ", която се чака да претърпи цялостна смяна през летните месеци.

Тиърни подписа нов 6-годишен контракт със Селтик през октомври и от Юнайтед ще би трябвало да извадят към 20 милиона паунда, в случай че желаят да го привлекат на "Олд Трафорд ".

Подсилването на левия фланг в защитата е един от целите за "червените дяволи ", защото Ашли Йънг през юли ще навърши 33 години, а Люк Шоу ще бъде продаден през лятото.

През този сезон Тиърни има 41 мача и 4 гола за Селтик във всички шампионати.

В хода на сезона Моуриньо даде не един късмет на Люк Шоу, само че той не съумя да потвърди качествата си и ще напусне "Олд Трафорд ". Самият футболист се е примирил, че няма никакви вероятности на "Олд Трафорд ".

Основна цел на Моуриньо до неотдавна бе Алекс Сандро от отбора на Ювентус, само че неговата цена надвишава 60 млн. паунда. Доста по-достъпна алтернатива наподобява 20-годишният Тиърни, който е кадърен да работи и на двата фланга в отбраната, както и в центъра. Скаути на Юнайтед от дълго време наблюдават изявите на младия шотландец, за който Юнайтед с лекост може да извади желаните от "детелините " 20 млн. паунда.

Новият проект на Жозе Моуриньо за Манчестър Юнайтед

Играчите, които изхвърчат от Юнайтед, в случай че Моу продължи

Моуриньо гони има-няма цялостен тим от "Олд Трафорд "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР