Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо остана силно впечатлен от

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо остана силно впечатлен от
Коментари Харесай

Моуриньо: Сякаш Погба никога не е бил контузен

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо остана мощно впечатлен от Пол Погба, който се завърна след два месеца неявяване, само че игра чудесно и записа гол и асистенция при 4:1 против Нюкасъл.

„ Той бе на топ равнище. Сякаш въобще не е отсъствал. Представянето му бе чудесно и това нямаше по какъв начин да не повлияе изцяло върху мача. Значението му за нашата игра е в действителност съществено, защото с него сме доста по-креативни” съобщи Моуриньо.

„ Когато се появиха признаци на отмалялост незабавно го смених, защото не желаеме да рискуваме и да го претрупваме. За времето, през което бе на терена обаче, въобще не личеше, че е отсъствал толкоз дълго” добави португалецът, който към момента не е сигурен дали ще пусне Погба и против Базел в Шампионската лига или ще му даде отмора.

Златан Ибрахимович пък записа първото си присъединяване за сезона, откакто преодоля тежка травма и бе на път да вкара впечатляващ гол, само че нямаше шанс. „ Беше доста прочувствено. Ние бяха покрай него от самото начало и в този момент да го забележим още веднъж в игра е фантастично” сподели още Жозе.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР