Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо остана доволен от победата

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо остана доволен от победата
Коментари Харесай

Моуриньо: Класирахме се по начина, по който искахме

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо остана удовлетворен от успеха с 2:1 над ЦСКА (Москва) в последния си мач от група " А ". " Червените дяволи " можеха да се класират на 1/8-финал и с тъждество, и даже с минимална загуба, само че португалецът е удовлетворен, че това се случи с победа, па въпреки и след поврат.

" Класирахме се по метода, по който искахме. Играхме добре и постигнахме стремежи резултат. На полувремето губехме в резултата, само че все пак играхме добре и аз не бях неудовлетворен от моите играчи. През втората част реагирахме мощно. Не искахме да загубим този мач и момчетата действаха професионално. Доволен съм от тяхното отношение. Те демонстрираха, че не желаят да изгубят, а желаят да продължат с положителната серия вкъщи. Преди да паднат двата гола, тимът не спираше да нападна и да пробва да вкара. Спечелихме 15 точки при завръщането си в Шампионската лига, което по никакъв начин не е неприятно ", счита Моуриньо.

След тази победа Манчестър Юнайтед продължи серията си от 40 следващи мача без загуба на " Олд Трафорд ".

" Не съм толкоз горделив от този връх, тъй като в доста случаи допуснахме неприятни резултати вкъщи. Направихме много равенства, които не са позитивни резултати. Моята цел не са върховете. Не държа да остана в историята с сходни достижения. Искам да бъда запомнен с неща като спечелването на Лига Европа за пръв път. Искам да реализира и още по-големи неща ", добави Специалния.

Шампионска Лига 6 кръг, вторник 5 декември  Манчестър Юнайтед 2:1краен резулат  ЦСКА (Москва)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР