Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо остана бесен на английските

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо остана бесен на английските
Коментари Харесай

Моуриньо отново се разсърди на журналисти

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо остана гневен на британските публицисти и напусна вчерашната си конференция. Причината за напускането на залата са въпроси, които бяха свързани със свадите в тунела на "Олд Трафорд " след дербито на Манчестър.

Португалецът първо изясни, че случилото се е въпрос на разлики в държанието и възпитанието на играчите, а по-късно даде образец за метода, по който неговите футболисти са отпразнували триумфа си против Арсенал на "Емиратс ". След това Моу опита да завърши тематиката, само че въпросите по нея продължиха и той очевидно остана сърдит.

Първият бе обвързван с това дали Специалния чака клубът да бъде осъден, а той отговори с огромна доза подигравка: "Защо? Мисля, че вие работите за различен клуб, а не за медия ".

След това Моуриньо бе запитан дали чака наказания съответно за Ромелу Лукаку, за който се твърди, че е хвърлил бутилка по човек от щаба на Манчестър Сити. А той отговори по този начин: "Знаете по какъв начин се действа - обвинявате го, разследвате, показвате доказателствата и го наказвате. "

Журналистите обаче продължиха да упорстват и попитаха Моуриньо дали е сигурен, че неговите играчи са се държали по най-подходящия метод. Тук португалецът сподели, че е уверен в това, след което стана от мястото си, благодари и потегли да излиза. По пътя към изхода Специалния укори публицистите, че не почитат Борнемут, футболистите на този тим и техния управител Еди Хау, защото не са задали никакви въпроси за идния конфликт сред двата отбора. Двубоят е довечера от 22:00 часа на "Олд Трафорд ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР