Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо обяви, че решението на

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо обяви, че решението на
Коментари Харесай

Моуриньо: Санчес не дойде при нас заради парите

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо разгласи, че решението на Алексис Санчес да премине на "Олд Трафорд " няма нищо общо с парите. Чилиецът към този момент е най-скъпоплатеният състезател в отбора, откакто ще прибира на 350 хиляди паунда седмично в новия си клуб.

"Алексис не е пристигнал при нас поради парите. Той можеше да отиде на всички места, тъй като имаше доста благоприятни условия пред себе си, само че избра да премине при нас. Мисля, че неговото привличане е една страхотна договорка. Ако той имаше още три години контракт с Арсенал, какъв брой съгласно вас щеше да коства? С оглед на днешния пазар, аз бих споделил, че сред 100 и 150 милиона лири ", разгласи Специалния, представен от "Скай Спортс ".

Той разяснява и думите на Пеп Гуардиола, който се изрече, че в случай че отборът му е бил привлякъл чилиеца, тогава той с неговата заплата е щял да скапе клубната непоклатимост.

"Това ми припомня на приказката за едно дърво, което на върха има невероятни портокали, само че когато не можеш да ги стигнеш казваш, че те не ти харесват и за това си береш от тези, които са по-ниско ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР