Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо обяви, че няма да

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо обяви, че няма да
Коментари Харесай

Моуриньо не може да разчита на петима за мача с Уулвърхемптън

Мениджърът на " Манчестър Юнайтед " Жозе Моуриньо разгласи, че няма да може да разчита на петима свои играчи в утрешното домакинство на " Уулвърхемптън " от шестия кръг на Висшата лига.

Бранителят Диого Далот, който дебютира за клуба в сряда при триумфа с 3:0 над " Йънг Бойс ", ще получи отмора, защото това бе първи формален мач за него след дълго възобновяване от контузия. Защитникът Маркос Рохо и халфът Андер Ерера към момента не са в оптимална спортна форма, до момента в който халфът Неманя Матич и нападателят Маркъс Рашфорд са осъдени за дуела.

" Искам Далот да се приспособява в тима изцяло пресен, по тази причина той няма да играе на следващия ден, само че във вторник ще бъде на линия за срещата с " Дарби Каунти ", разгласи Моуриньо.

" Достатъчно мъчно е да играеш за " Манчестър Юнайтед ", изключително когато си на 19. Той идва въпреки това, друго състезание и имаше тежка контузия, тъй че той не се нуждае от повече компликации при аклиматизирането си ", добави мениджърът.

" Радващата вест след мача в Берн е, че нямаме травми. Маркос Рохо още не тренира, до момента в който Андер Ерера е към края на възобновяване си. Рашфорд и Матич са осъдени, а Фил Джоунс към този момент е добре и може да играе. Мисля, че тимът върви напред и е доста по-компактен и по-солиден. Много неща в отбора се усъвършенстваха, а положителните резултати водят до по-голяма убеденост. Отборът играе по-добре ", заключи Моуриньо.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР