Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо намекна, че отлъченият плеймейкър

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо намекна, че отлъченият плеймейкър
Коментари Харесай

Моуриньо протегна ръка към отлъчения Мхитарян

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо загатна, че отлъченият плеймейкър Хенрих Мхитарян ще бъде върнат в групата на отбора за мача с Бристол Сити от четвъртфиналите на шампионата за купата на Лигата.

"Червените дяволи " ще гостуват на стадион "Аштън Гейт " в сряда, а домакините се намират в отлична форма от началото на сезона, заемайки трето място в Чемпиъншип. Освен това те към този момент отстраниха елитните Уотфорд, Стоук и Кристъл Палас от шампионата.

Мхитарян повече от навит да премине в Интер

"Мхитарян може да се завърне в тима. Ще направя няколко промени в състава, само че не прекалено много, тъй като Бристол Сити е един от най-хубавите тимове в Чемпиъншип ", съобщи Моуриньо.

Мхитарян не е играл за Юнайтед от ноември насам, като последно взе присъединяване при успеха с 1:0 над Брайтън.

"Сегашният Чемпиъншип не е оня, който бе преди 5 или 10 години. Тук е цялостно с играчи, които с лекост могат да играят и във Висшата лига, а също така има доста положителни тимове. Трябва да подходим към мача в действителност съществено ", добави Моуриньо.

Моуриньо маха Мхитарян, с цел да вземе Йозил

По всяка възможност на вратата на Юнайтед ще застане Серхио Ромеро, който пази и в предходните два мача на отбора в шампионата.

Аут за срещата е капитанът Антонио Валенсия, който има проблеми в бедрото, а мястото му най-вероятно ще заеме Аксел Туанзебе, който не игра в дуела на дублиращия отбор с Лестър в понеделник. / Българска телеграфна агенция

Участие в мача е допустимо да вземе Пол Погба, чието наказване от три мача изтече.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР